tisdag 11 september 2012

Fringe Festival i Edinburgh

Edinburgh är en vacker plats. Det finns en hel del spännande saker som du kan göra i denna stad. Du träffar mycket folk, får lära känna deras kultur och livsstil. Du kan även hitta ett jobb i denna stad. Låt oss prata om festivaler i denna stad. Det är ett välkänt faktum att Edinburgh Fringe Festival, eller som vissa kallar det, Fringe, är en höjdpunkt för konst och kultur intresserade. I tre veckor blir staden Edinburgh ett hav för kreativitet, prestanda, komedi och allt konstigt och galet däremellan.

 Eftersom Fringe är så välkänt, lockar det tusentals aktörer och artister, och ännu fler åskådare, så om du tar din show till Fringe i år, eller ens om du tar din show till Fringe nästa år, så kommer här några tips som hjälper dig att få din show märkt.

Ett sätt att få fler människor att komma till din show är att skriva ut affischer och flygblad och sätta upp affischerna runt Fringes arenor, och dela ut flygblad till din show till förbipasserande. Se till att din affisch ska samla massor av uppmärksamhet, gör den färgglad, gör det annorlunda, men framför allt gör det trevligt att titta på.

Dina affischer och flygblad kommer att skapa det första intrycket av din show, så se till att de speglar din show, och kanske förklarar innehållet i din show också.

Du kan inkludera en kort sammanfattning, några tidigare recensioner, med mera. Framförallt måste du ha uppgifter om din show på flygbladen och affischerna, så som plats, den tid det börjar, priset på biljetter och varaktigheten av showen. Detta kommer att göra det mycket lättare för folk att hitta showen, och även om det kan verka som grundläggande råd, kommer du att bli förvånad över hur många företag och individer som glömmer att ta med denna information.

Clink 78

Royal National Hotel London

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar